Didgeridooles

 

 

Didgeridoo voor je plezier

Je bent van harte welkom voor didgeridooles bij onze didgeridooschool in Rijswijk (tussen Delft en Den Haag). We hebben ook mogelijkheden voor didgeridooles aan huis in omgeving Rijswijk, Delft en Den Haag. 

Didgeridoo voor je gezondheid

In de lessen hebben we veel aandacht voor jou als cursist om je bewust te maken van je ademhaling en deze in balans te brengen. Een gezonde ademhaling kent namelijk vele gezondheidsvoordelen. Het spelen van didgeridoo gaat om luchtdruk te leren opbouwen en bewust vast te houden. Behalve dat je gave muziek maakt, is het bijkomend resultaat dat je jezelf fris, fit en energieker zult gaan voelen! Een muzikale meditatie, met hier en daar een zweetdruppeltje!

Als founding partner van The Breath Control Academy (Didgeridoo- en ademhalingstrainingen in Finland) verzorgt docent Freek van Bemmelen trainingsprogramma's didgeridoo specifiek tegen snurken, astma, apneu en stress-gerelateerde klachten. Zo nu en dan zijn er gave masterclasses van BCA-founder Bastiaan Anthonie Baaij.

Nieuw: privélessen op locatie in Rijswijk (volgens lesmethode /ademhalingstraining van Breath Control Academy Finland)

Neem contact op voor een privé introductieles voor slechts €20,- via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eigen didgeridoo is (nog) niet nodig. 


Partner van: 
  

(Ademhalingstraining in Finland en Nederland)


(didgeridootrainingen sinds 2010)

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
 
Founding Partner:
Authorized reseller:
 
        
 
 
 
 
 
×

Log in