Didgeridooles

 

 

Je bent van harte welkom voor didgeridooles bij onze didgeridooschool in Rijswijk (tussen Delft en Den Haag). We hebben ook mogelijkheden voor didgeridooles aan huis in omgeving Rijswijk, Delft en Den Haag. 

Nieuwe serie privélessen en duo-lessen gaat van start op locatie in Rijswijk! 

In de lessen hebben we veel aandacht voor jou als cursist om je bewust te maken van je ademhaling en deze in balans te brengen. Een gezonde ademhaling kent namelijk vele gezondheidsvoordelen. Het spelen van didgeridoo gaat om luchtdruk te leren opbouwen en bewust vast te houden. Behalve dat je gave muziek maakt, is het bijkomend resultaat dat je jezelf fris, fit en energieker zult gaan voelen! Een muzikale meditatie, met hier en daar een zweetdruppeltje!

Didgeridoo voor de gezondheid
Als founding partner van The Breath Control Academy (Didgeridoo- en ademhalingstrainingen in Finland) verzorg ik tevens trainingsprogramma's didgeridoo specifiek tegen snurken, astma, apneu en stress-gerelateerde klachten. Zo nu en dan zijn er gave masterclasses van BCA-founder Bastiaan Anthonie Baaij.

Neem contact op voor een introductieles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Partner van:   

(Ademhalingstraining in Finland en Nederland)


(didgeridootrainingen sinds 2010)

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in