Didgeridooles

 

 

Je bent van harte welkom voor didgeridooles bij onze didgeridooschool in Rijswijk (tussen Delft en Den Haag) als je op een gezonde manier didgeridoo wilt leren spelen en gave muziek wilt maken. We bieden ook buitenlessen op locatie bij mooi weer.

Didgeridoo voor je plezier
Van absolute beginner tot (ver)gevorderde speler, er valt van alles te ontdekken met dit geweldige instrument. Als snel speel je bijzondere ritmes met verschillende ademtechnieken. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende introductieles! 

Didgeridoo voor je gezondheid (didgeridoo / breathwork)

In de lessen hebben we veel aandacht voor jou als cursist om je bewust te maken van je ademhaling en deze in balans te brengen. Een gezonde ademhaling kent namelijk vele gezondheidsvoordelen. Het spelen van didgeridoo gaat om luchtdruk te leren opbouwen en bewust vast te houden met een juist gebruik van het middenrif en andere (ademhalings)spieren om diep en zonder beperking te ademen. Behalve dat je gave muziek maakt, is het bijkomend resultaat dat je je eigen gezondheid actief ondersteunt. 

Snurken, astma, apneu, stress en meer
Als founding partner van The Breath Control Academy (Didgeridoo- en ademhalingstrainingen in Finland) verzorgt docent Freek van Bemmelen trainingsprogramma's didgeridoo specifiek tegen snurken, astma, apneu en stress-gerelateerde klachten. Maar ook bij een gespannen middenrif, angst, trauma, lage rugpijn en bijvoorbeeld het vergroten van core stability en verbeteren van stemgebruik, balans en houding. Geen wondermiddel dat vanzelf alles oplost, wel een actieve training waarin je zelf de regie neemt over je ademhaling. Een muzikale meditatie met hier en daar een zweetdruppeltje.

Zo nu en dan zijn er gave masterclasses van BCA-founder Bastiaan Anthonie Baaij. Onze cursisten variëren van mensen die aan hun gezondheid willen werken en/of vastlopen in het leven, tot een breed scala aan (medisch) professionals, fysiotherapeuten, yogadocenten,muzikanten en (spiritueel) coaches die het geleerde toepassen in hun beroepspraktijk.

Nieuw: privélessen op locatie in Rijswijk (volgens lesmethode /ademhalingstraining van Breath Control Academy Finland)

Neem contact op voor een privé introductieles (geheel vrijblijvend) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eigen didgeridoo is (nog) niet nodig. Tijdens de introductieles krijg je alle informatie over lesmogelijkheden en tarieven. We adviseren je ook graag over een goede didgeridoo en hebben diverse soorten in onze collectie.


Partner van: 
  

(Ademhalingstraining in Finland en Nederland)


(didgeridootrainingen sinds 2010)

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
 
Founding Partner:
Authorized reseller:
 
        
 
 
 
 
 
×

Log in